Sosialistisk Ungdom

Toolbar menu

Main menu

Breadcrumbs

ForsideDu og SUNyheter › Kampanje mot midlertidig oppholdstillatelse

15. mars 2017

De fleste tenåringer venter på den dagen de fyller 18 år. Ikke enslige asylsøkende ungdommer.

De fleste tenåringer venter på den dagen de fyller 18 år. Man venter kanskje på å ta lappen, flytte ut og på at livet skal starte. Dessverre er det ikke alle som gleder seg til å bli myndig.

I fjor fikk 316 asylsøkende ungdommer midlertidig oppholdstillatelse i Norge. Dette betyr at de får bli i Norge så lenge de er barn, men må sendes ut den dagen de blir voksen. Livene deres er satt på vent til den dagen de fyller 18 år. Hvordan hadde det føltes om noen fortalte deg at du var uønsket?

Frem til 28. april arrangerer SU en kampanje for å avskaffe midlertidige oppholdstillatelser for enslige asylsøkende ungdommer i Norge. Vil du være med? Da kan du gjøre følgende:

 

Skriv under på kampanjekravet
Vi samler inn underskrifter som vi skal overrekke til justisdepartementet ved kampanjeslutt. Du kan skrive under her!

 

Bli med på lokallagsaktiviteter
Finn ditt nærmeste lokallag og bli med på aksjoner! Her finner du kontaktinformasjon til fylkes- og lokallagene: https://www.su.no/organisasjon/kontakt/

Er du allerede med i et lokallag, men lurer på hva du kan gjøre? Logg inn på SUs ressursside og finn kampanjepakken med forslag til aktiviteter og mye annet snacks.

 

Bestill kampanjemateriell og genser
Vil du ha limited edition genser og annet kampanjemateriell? Det kan du bestille her: https://www.su.no/du-og-su/nyheter/nettbutikk/hva-venter-du-pa/

 

Ta kontakt med kampanjeansvarlig Daniel Charles Hextall på charles@su.no eller Andrea Sjøvoll på andrea@su.no om du lurer på noe.